Skip to main content

Megállíthatatlanul közelednek az ünnepek. Először is: juhé! Másodszor viszont legfőbb ideje elgondolkodni, mi az, ami igazán jó és hasznos ajándék lehet a szeretteidnek. Az egészség például pont ilyen.

Egyéni táplálkozás-beállítás

Amint azt a diéták, különböző kúrák szóba kerülésekor is mindig hangoztatjuk, nincs olyan, hogy általánosságban ideális étrend. Hogy miért? Csak mert ahányan vagyunk, annyifélék; mindannyiunk szervezete más és más. Tehát aki igazán tuti, teljesen az ő testére, anyagcseréjére, életmódjára és céljaira szabott étrendet szeretne, annak ott az egyéni táplálkozás-beállítás lehetősége. Ennek keretében részletes konzultációt és műszeres vizsgálatokat követően táplálkozástudományi szakemberek állítják össze a tápanyagok, mennyiségek helyes arányát, emellett immunerősítőket, táplálékkiegészítőket is javasolnak. Egy ideális világban életében egyszer mindenkinek járna egy ilyen szolgáltatáscsomag…

Illóolaj-diffúzor

Megfázás, immunerősítés, különböző eredetű gyulladások, közérzetjavítás, netán „csak úgy” jó illat a lakásban? Az illóolajok számtalan igényt elégítenek ki, méghozzá száz százalékig természetes módon. Szinte nincs olyan probléma, amire a sok száz közül valamelyik olaj ne jelentene megoldást. A modern kor párologtatói pedig már olyan összetett feladatokra is képesek, mint a ledes világítás, fényeffektek, ultrahangos működés, táviránytás, időzítés, nem beszélve a csodálatos dizájnról. Megéri befektetni egy minőségi darabba!

Alvásdiagnosztika

A felnőtt lakosság közel tíz százaléka krónikus alvászavarral küzd, és ennél jóval több ember tapasztal átmeneti problémákat élete során. Pedig a pihentető alvás egészségünk, általános fizikai és mentális közérzetünk egyik legfontosabb alappillére. Már múló zavarnál is olyan nappali funkcióromlást érzékelünk, mint a rossz közérzet, lehangoltság, teljesítménycsökkenés, koncentrációra való képtelenség, ingerlékenység. Az alvásdiagnosztika különböző műszeres mérésekkel segít feltárni a probléma gyökerét, ami lehet belgyógyászati vagy neurológiai betegség, pszichés tényezők, rossz beidegződések, de akár alvási apnoéra (légzéskimaradásra) is fény derülhet a vizsgálatok során.

Koller Gabi

Koller Gabi

Mostanában..? Legfőképp kommunikátor és anya, na meg persze szívvel-lélekkel, teljes erőbedobással edző nő. Ars poeticám minden és bármi, ami előre visz.