Skip to main content

A mozgalmas nyári hónapok után a szeptember  a nyári sporttáborokról készített filmanyagok utómunkáival és  az őszi KAPOCS programok előkészítésével telt. A nyári táborokról 10 videófilm készült, a melyek közül 6 film  már látható a kapocs-sport youtube csatornáján.

Az összeállításokból jól érzékelhető a táborok remek hangulata, az egyes részt vevőkkel készített interjúk pedig tovább erősítik a családok közös mozgásának, sportolásának szükségességét és hasznosságát.

A nyár után természetesen ősszel sem tétlenkednek a szervezők.  A program keretében szeptembertől novemberig közel húsz sportrendezvény kerül megrendezésre, amelyek közül az első KAPOCS családi karatenap lebonyolítására szeptember 30-án került sor a   Budapest, III. kerületi Harrer Utcai Általános Iskolában Shihan Szabó János 5. danos goju-ryu mester vezetésével.

A további programok megismerése érdekében érdemes folyamatosan figyelni a KAPOCS program honlapján megjelenő híreket, a térképes kereső segítségével pedig könnyen megtalálhatja magának mindenki a hozzá legközelebbi KAPOCS karate sportolási lehetőséget. Kövessétek a KAPOCS Facebook oldalát is, ahol folyamatosan tájékoztatást kaphattok az aktualitásokról.