Skip to main content

Zűrzavaros időket élünk: napról napra nehezebb a gazdasági és pénzügyi helyzet; sporthasonlattal kifejezve, egyre gyorsabban kell futnunk ahhoz, hogy egyhelyben maradjunk. Ilyenkor nyilván mindenki azon ügyeskedik, hogyan tudna minél költséghatékonyabban élni, hogy legalább a már megszerzett életszínvonal megmaradhasson. Mi most a mindennapi mozgás területéről hoztunk számotokra néhány tippet, mert azt ugye nem adjuk!! Sajnos a világot mi sem tudjuk megváltani, de azért összeszedtük a gondolatainkat, hátha hasznos lesz.

  1. Oldd meg otthon! Kevés olcsóbb és egyben hatékonyabb dolog van annál, minthogy ki sem kell mozdulnod az edzéshez, és mégis profi segítséget kapsz. Moveplay oldalunkon jelenleg is többszáz videó vár, ne szalaszd el ezt a kiváló lehetőséget!
  2. Nem kell feltétlenül drága kondibérlet a mozgáshoz: amíg az időjárás engedi, továbbra is ingyen sportra csábít a természet. Fuss, ússz, gyalogolj, kertészkedj, játssz minél többet a szabadban!
  3. Ha a szerelemsportod mégis edzőteremhez köt, próbálj csökkenteni a költségeken. Hasonlítsd össze a környéken fellelhető termek, árait, és matekozz kicsit, bérletet vagy napijegyet éri meg inkább venni, annak függvényében, hogy heti hányszor jutsz el. Edzőtársaiddal pedig akár telekocsiba is szerveződhettek, hogy az üzemanyagköltségeken faragjatok.
  4. Drága funkcionális ruházat vagy sportóra nélkül is remek teljesítményeket lehet elérni. A lényeg, hogy mozogj! Ha mégis szükséged lenne valamire, jöhetnek a jó kis régi spórolós megoldások: kölcsönözz, vagy kutasd fel használtan.
  5. Vedd elő a biciklit, vagy ha eddig nem volt, itt az idő, hogy beruházz egyre! Némi tudatos szervezéssel alakítsd a napjaidat úgy, hogy autó helyett bicóval, vagy akár gyalog járj be kis távokat. Talán elsőre macerásabbnak tűnik, de hosszú távon te és a pénztárcád is jól jártok vele, plusz a Földet is kíméled – igazi win-win(-win 😊).
Koller Gabi

Koller Gabi

Mostanában..? Legfőképp kommunikátor és anya, na meg persze szívvel-lélekkel, teljes erőbedobással edző nő. Ars poeticám minden és bármi, ami előre visz.